Tuňáková bruschetta

2.94

hodnoceno: 17
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • olivový olej
    • česnek
    • bageta velká bageta nebo veka
    • 200
      g sýr gouda
    • 1
      lžička oregáno
    • 350
      g tuňák
    • 10
      lžíce rajčatové pyré nebo nakrájená rajčata

Postup přípravy receptu

  • Nakrájenou bagetu opečeme na pánvi s olivovým olejem. Tuňák rozdrobíme a smícháme s ostatními surovinami. Natřeme na opečené bagety a posypeme strouhaným sýrem. Dáme zapéct na plechu na 200 stupňů cca 10 minut, dokud se sýr nerozteče. Místo goudy je dobrá i mozzarella. Tu je ale dobré pokapat panenským olivovým olejem a posypat bazalkou před zapečením.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: