Tuňáková mísa

2

hodnoceno: 2
Příprava: 25 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce vinný ocet
    • 2
      ks šalotka
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 0,5
      sklenice červená řepa sterilovaná
    • 300
      g tuňák - ve vlastní šťávě
    • 250
      g fazolové lusky
    • 0,5
      ks salát menší

Postup přípravy receptu

  • Fazolové lusky krátce orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme nasekaný česnek a společně podusíme.
  • Listový salát omyjeme, osušíme a vyložíme jím mísu. Přidáme orestované fazolky, tuňáka nakrájeného na kousky, vejce uvařená natvrdo a rozkrájená na čtvrtky, nakrájené šalotky a červenou řepu.
  • Přelijeme citronovou šťávou, olivovým olejem, vinným octem a dobře promícháme. Osolíme dle chuti.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: