Fazolové lusky krátce orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme nasekaný česnek a společně podusíme.
Listový salát omyjeme, osušíme a vyložíme jím mísu. Přidáme orestované fazolky, tuňáka nakrájeného na kousky, vejce uvařená natvrdo a rozkrájená na čtvrtky, nakrájené šalotky a červenou řepu.
Přelijeme citronovou šťávou, olivovým olejem, vinným octem a dobře promícháme. Osolíme dle chuti.
Troubu předehřejeme na 200 °C, zapékací misku vytřeme olejem. Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Brambory oloupeme…
více o Kotlety zapečené v bramborech
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko, olej a vejce. Těsto nalijeme na plech a posypeme kokosem smíchaným s…
více o Koláč s kokosem a šlehačkou
Vysočinu rozmixujeme najemno a dáme do misky. Vejce nastrouháme nebo také rozmixujeme. Vysočinu, máslo, vejce, majolku…
více o Vaječná pomazánka s vysočinou
Všechnu zeleninu si omyjeme a nakrájíme.
Nakrájenou zeleninu si rozdělíme do 5-ti misek a můžeme podávat samotné či s…
více o Zeleninový salát Barevňák