Fazolové lusky krátce orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme nasekaný česnek a společně podusíme.
Listový salát omyjeme, osušíme a vyložíme jím mísu. Přidáme orestované fazolky, tuňáka nakrájeného na kousky, vejce uvařená natvrdo a rozkrájená na čtvrtky, nakrájené šalotky a červenou řepu.
Přelijeme citronovou šťávou, olivovým olejem, vinným octem a dobře promícháme. Osolíme dle chuti.
Očistíme a omyjeme brambory i zeleninu a uvaříme je každé zvlášť doměkka. Vychladlé brambory oloupeme, nakrájíme na…
více o Bramborový salát s majonézou
Ušlehat žloutky s cukrem, vodou, olejem, přidat mouku s práškem do pečiva, nakonec vmíchat sníh z bílků, rozdělit těsto…
více o Mandarinkové krémové řezy