
2.67
Z konzervy vylijeme vodu, do mísy dáme tuňáka, zakapeme olivovým olejem a pokapeme citronem. Přidáme jemně nasekanou… více o Tuňáková pomazánka
Tunáka s lučinou smícháme v hladký krém, vmícháme najemno nastrouhané či nakrájené ostatní ingredience, osolíme a… více o Tuňáková pomazánka s lučinou
Ramu a tavený sýr vyšleháme elektrickým šlehačem do pěny. Z tuňáka slijeme šťávu, přidáme jej do mísy a zašleháme.… více o Tuňáková pomazánka na Moničin způsob
Drobenkové koláče patří hned po bábovkách mezi nejoblíbenější klasiku. Nejsou totiž moc pracné… Celý článek
Oblíbili jste si v restauracích stále častěji podávané plněné placky, jako je tortilla,… Celý článek
Léto a nažhavený gril k sobě neodmyslitelně patří, ale nad rozžhavenými uhlíky nemusíte opékat… Celý článek
Využijte první sladké plody léta a upečte z nich něco dobrého na víkend. Koláče a další… Celý článek
Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme cukr a ještě zašleháme. Pak přidáme mouku (2 lžíce mouky dáme stranou) střídavě s… více o Bílkový beránek
Zpracujeme v těsto. Necháme v chladu odpočinout. Potom vyválíme, vykrajujeme kolečka plníme nádivkou, přehneme na… více o Mušle
Brambory nastrouháme (4 najemno, 2 nahrubo), přidáme vejce, cukr, mouku, sůl, podle potřeby mléko a uděláme těsto jako… více o Bramborák se švestkami
Rozinky namočíme do vody. Máslo necháme změknout při pokojové teplotě a vyšleháme ho v misce do pěny. Postupně přidáme… více o Tvarožník s ořechy a rozinkami
Ve vroucí vodě necháme rozpustit bujón (je jedno, zda bude zeleninový či masový). Potom přidáme špenát a necháme… více o Špenátová polévka
Naporcovaného a osoleného králíka vaříme v tlakovém hrnci spolu s novým kořením,bobkovým listem a velkým množstvím… více o Králík na víně a zelenině
Rozšťouchané brambory (nahrubo) a škvarky přidáme do mísy s moukou, ve které jsme udělali důlek, nadrobili do něj… více o Škvarkové placky pečené v kuse
cukr,med,heru,vejce,mléko a sodu dáme do hrnce a za stálého míchání vaříme cca 3 minuty. Až to začne bublat odstavíme a… více o Medovník pro mlsný jazýček
Rozšlehejte vejce a postupně přidávejte mléko, cukr, mouku s práškem do pečiva a nakonec vychladlé máslo. Před pečením… více o Oblíbené vafle
1. Na oleji nebo sádle osmahneme drobně nakrájenou cibulku. 2. Na ni nasypeme na kostičky nakrájený chleba, necháme… více o Veselá bída
Na tuku osmažíme cibuli a kolečka párků, pak přidáme orestovat pokrájené houby, přidáme nastrouhaný česnek, zaprášíme… více o Frankfurtská polévka s houbami
Rozpalte gril na vysokou teplotu. Ve velké pánvi zahřejte olivový olej a doměkka na něm osmahněte cibuli; trvá to asi… více o Zapečené gnocchi