Tuňákový pilaf

2.67

hodnoceno: 9
Příprava: 30 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 50
      g máslo
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 2,5
      šálek voda
    • citron na ozdobu
    • kopr na ozdobu
    • 0,3
      šálek citronová šťáva
    • 425
      g tuňák
    • 2
      kostka zeleninový vývar
    • 0,5
      lžička citronová kůra
    • 250
      g mražený špenát nasekat na jemno
    • 1,5
      šálek rýže basmati

Postup přípravy receptu

  • Na másle a oleji osmažíme cibulku a přidáme rýži. Potom přidáme kůru, šťávu, vodu a kostky bujonu. Přivedeme k varu a vaříme 15 minut. Odstavíme a necháme dojít pět minut nebo až je rýže hotová.
  • Smícháme s tuňákem a špenátem.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: