Tuňákový sendvič Tuňáka necháme okapat a dáme do misky. Přidáme nakrájené krabí tyčinky a oboje rozmačkáme vidličkou. Vsypeme najemno… více o Tuňákový sendvič
Tuňákový pilaf Na másle a oleji osmažíme cibulku a přidáme rýži. Potom přidáme kůru, šťávu, vodu a kostky bujonu. Přivedeme k varu a… více o Tuňákový pilaf
Nejúžasnější špenát Nakrájejte kousek špeku na kostičky, velkou cibuli nadrobno. Na oleji opečte špek s cibulí. Když je dozlatova, přidejte… více o Nejúžasnější špenát
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si… Dezerty s tvarohem patří mezi ty nejoblíbenější ze všech. Milují je děti i dospělí a je… Celý článek
Marináda na gril podle Zdeňka Pohlreicha, kterou zvládne každý Vepřovou krkovičku nebo kotletu na grilu si řada z nás neumí představit bez marinády. Nejenže… Celý článek
Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině Chutná a vyvážená snídaně by měla být základem každého nového dne. A vločkové kaše, které se… Celý článek
Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní pochoutku nejen na… Neroztéká se a krásně drží tvar. I proto je sýr halloumi tak oblíbený na grilu. Tenhle skvost… Celý článek
Rajčatová žemlovka Rohlíky nakrájíme na plátky a zvlhčíme mlékem. Na dno vymazané a strouhankou vysypané formy uložíme vrstvu rohlíků, na… více o Rajčatová žemlovka
Pivní chléb s klobásou Do formy domácí pekárny dáme ingredience dle pořadí. Pekárnu nastavíme na program základní bochník. Na kostičky… více o Pivní chléb s klobásou
Zapékané hovězí řízky Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Obalíme nejprve ve strouhance a potom v… více o Zapékané hovězí řízky
Olomoucká prsíčka Prsíčka omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kousky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a necháme chvilku uležet.… více o Olomoucká prsíčka
Zeleninová polévka mňam Vemte si kmín a zeleninu a na máslu osmažte. Přidejte vařicí vodu. A vařte dokud zelenina nezměkne. více o Zeleninová polévka mňam
Česnečka z Vysočiny Mrkev a vysočinu orestujeme na oleji - lžíce oleje stačí, vysočina tuk dodá sama, přilijeme litr vody, přidáme brambory… více o Česnečka z Vysočiny
Domácí bramborové hranolky Brambory umyjeme, osušíme a podélně rozkrojíme na osminky, vložíme do misky, pokapeme olejem a promícháme. Smícháme… více o Domácí bramborové hranolky
Báječný sněhovo-tvarohový krémeš s… Linecké těsto vyválíme na pomoučněném stole do velikosti plechu tak, abychom měli vyplněné i jeho okraje. Na těsto… více o Báječný sněhovo-tvarohový krémeš s ovocem
Horká čokoláda – snadná Ve vodní lázni rozehřejeme na kousku másla čokoládu, přidáme šlehačku (250 ml), kakao a cukr. Vše na mírném ohni… více o Horká čokoláda – snadná
Tradiční český trdelník Droždí promícháme se lžící vlažného mléka a špetkou cukru. Necháme vzejít kvásek. Ze všech surovin a vzešlého kvásku… více o Tradiční český trdelník
Rajská polévka Marie Woodhamsové 1. Do kastrolu dáme rajčatovou šťávu(i z konzervy) nebo protlak a zředíme vodou, popř. přidáme trochu kečupu. 2.… více o Rajská polévka Marie Woodhamsové
DOMÁCÍ POLOHRUBÁ PIZZA PROČ POLOHRUBÁ MOUKA? Výsledek dlouhodobého testování. Zkoušel jsem čistě hladkou, hladkou a polohrubou 50:50, čistě… více o DOMÁCÍ POLOHRUBÁ PIZZA