Tuňákový sendvič

Tuňáka necháme okapat a dáme do misky. Přidáme nakrájené krabí tyčinky a oboje rozmačkáme vidličkou. Vsypeme najemno… více o Tuňákový sendvič
3.89
Tuňáka necháme okapat a dáme do misky. Přidáme nakrájené krabí tyčinky a oboje rozmačkáme vidličkou. Vsypeme najemno… více o Tuňákový sendvič
Na másle a oleji osmažíme cibulku a přidáme rýži. Potom přidáme kůru, šťávu, vodu a kostky bujonu. Přivedeme k varu a… více o Tuňákový pilaf
Nakrájejte kousek špeku na kostičky, velkou cibuli nadrobno. Na oleji opečte špek s cibulí. Když je dozlatova, přidejte… více o Nejúžasnější špenát
Mořské řasy jsou pro nás Čechy trochu exotické chutě. Většinou se s nimi setkáváme u asijských… Celý článek
Na pohár jsme jako děti chodívali do cukrárny povětšinou za odměnu. A co dnes? Kdy jste měli… Celý článek
Brokolice je oblíbená zelenina plná vitaminů a antioxidantů, ale často se stává, že její… Celý článek
Ještě nevíte, co upéct sladkého na víkend? My víme! Vybrali jsme pro vás tři recepty, které… Celý článek
Husu rozčtvrtíme, nožem uděláme do prsíček a stehýnek otvory, vložíme do nich stroužky česneku, osolíme, pokmínujeme,… více o Husa po starocesku
Předehřejeme troubu (horkovzdušnou na 160 °C). Kulatou dortovou formu vyložíme papírem na pečení. Cukr, heru a celá… více o Nutelové řezy s vůní skořice
Z mouky, tuku, kvásku, (vzešlého v trošce mléka a špetce cukru), vejce a soli řádně propracujeme těsto. Pak splétáme… více o Domácí housky
Pudinkový prášek uvaříme s mlékem a drobným cukrem. Za občasného míchání vychladíme, aby se nám nevytvořil škraloup.… více o Charlotta s mangem
Rozinky namočíme na 20 minut do rumu. Jablka nastrouháme, pokapeme citronem a smícháme s vanilkovým cukrem. Vejce… více o Jablečná bábovka s oříškovým griliášem
1. Krůtí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky velikosti sousta. Olivový olej smícháme s citronovou šťávou a… více o Krůtí špízy
Utřít žloutky, cukr, vanilkový cukr a heru, přidat mléko a střídavě mouku a sníh z bílků. Nakonec prášek do pečiva. … více o Třená bábovka mramorová
Po vypracování jednu hodinu zkynout. Vyválet šíšky o průměru šest centimetrů. Šišky necháme kynout 10 minut. … více o Kynuté knedle
Smícháme žloutky a ostatní ingredience, poté promícháme s ušlehaným sněhem. Vylijeme na vymazaný a vysypaný středně… více o Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Očištěné kuře osolíme, okořeníme, podlijeme trochou oleje a horkou vodou a v troubě upečeme po obou stranách dočervena.… více o Moravské kuře
Cibule nakrájená na kostičy se osmahne do zlatova .Odebere se přebytečný olej . Osmahne se na cibuli mleté osolené maso… více o Omáčka ke špagetám
Na přípravu tohoto výborného cukroví se hodí nejlépe sádlo prodávané v kostkách. Nebojte se péct z této suroviny, v… více o Sádlovky – recept po babičce