Tuňákový sendvič Tuňáka necháme okapat a dáme do misky. Přidáme nakrájené krabí tyčinky a oboje rozmačkáme vidličkou. Vsypeme najemno… více o Tuňákový sendvič
Tuňákový pilaf Na másle a oleji osmažíme cibulku a přidáme rýži. Potom přidáme kůru, šťávu, vodu a kostky bujonu. Přivedeme k varu a… více o Tuňákový pilaf
Nejúžasnější špenát Nakrájejte kousek špeku na kostičky, velkou cibuli nadrobno. Na oleji opečte špek s cibulí. Když je dozlatova, přidejte… více o Nejúžasnější špenát
Kulinářské speciality „devadesátek“: Těchto 5 jídel se s… Vzpomínáte, na čem jste si pochutnávali v devadesátkách? Pokud si jen matně vybavujete, jak… Celý článek
3x moučník na víkend: Vylepšené brownies, rychlá bábovka a… Tentokrát jsme pro vás vybrali tři recepty, z nichž každý je nějak vylepšený. Brownies jsou… Celý článek
Šéfkuchař Jan Punčochář: První jídlo mám ve dvanáct hodin, pizzu… Patří mezi přední tuzemské šéfkuchaře a od roku 2019 ho můžeme pravidelně vídat na televizních… Celý článek
Pečené brambory z trouby: Samostatný chod i křupavá příloha k… Dokonalé americké brambory, které budou uvnitř vláčné a navrchu krásně křupavé, nejsou žádná… Celý článek
Kuřecí zeleninový špíz Omyté maso nakrájíme na 24 kostek. Posekaný česnek smícháme s olejem, citronovou šťávou a kari kořením. Přidáme kostky… více o Kuřecí zeleninový špíz
Hromádkový smetanovo-tvarohový… Umíchat z ingrediencí těsto a vyšlehat náplň. Na vymazaný a vysypanný plech nalít 1/2 těsta, na které se kladou lžičkou… více o Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Kokosová hrníčková bábovka Smícháme mouku s práškem do pečiva a přidáme ostatní ingredience. Těsto vlijeme do vymazené a strouhankou (hrubou… více o Kokosová hrníčková bábovka
Masový koláč Sýt Eidam nakrájíme na kostky cca 1 cm, v míse k němu přidáme mletá masa a mraženou zeleninu, česnekovou pastu, koření,… více o Masový koláč
Pršutové kuře Kuře zevnitř i zvenku osolíme, opepříme a dobře potřeme směsí šťávy a rozmarýnu. Kuře obložíme ze všech stran plátky… více o Pršutové kuře
Hermelínka – pomazánka Hermelín pokrájíme na malé kousky a dáme do misky.Pokud se nám bude lepit, můžeme nůž namáčet ve vodě. K hermelínu… více o Hermelínka – pomazánka
Cizrna z ostrovů Cizrnu namočte do vody, druhý den vodu slijte a luštěninu propláchněte, zalejte horkou vodou a vařte asi 30 min. Na… více o Cizrna z ostrovů
Piškotová roláda s marmeládou Předehřejeme si troubu: elektrickou - 200-250 °C, plynovou - stupeň 3-4. Vejce a horkou vodu šleháme el. ručním… více o Piškotová roláda s marmeládou
Pro začátečníky – salát se sýrem… 1. Omyjeme špenát, utrháme stonky. Přidáme nakrájená cherry rajčátka. Zalijeme zálivkou: olivový olej, sůl, pepř,… více o Pro začátečníky – salát se sýrem Cottage
Čočková pomazánka uvařenou čočku rozmxovat a vše promíchat zkusit přídat např. petrřelku, pár kapek citronu, tofu podávat s rozpečenou… více o Čočková pomazánka
Banánové řezy s vanilkovým krémem Změklé máslo s moučkovým cukrem a solí vyšleháme do pěny, vmícháme vejce, mouky s kypřidlem, mlékem a dvěma lžícemi… více o Banánové řezy s vanilkovým krémem
Jednoduchá kuřecí směs s… Maso pokrájíme na kostičky nebo nudličky, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova. Ke konci přidáme… více o Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou