Listové těsto rozválíme na placku a vyložíme jím pekáč s vyšším okrajem tak, aby se z těsta vytvořila „vanička“. V míse rozmícháme tvarohy s mlékem, vanilkovým cukrem, moučkovým cukrem (množství podle chuti), vanilkovým pudinkem (nevařeným) a rozinkami. Rozmíchanou tvarohovou směs vylijeme na těsto do pekáče a dáme péct.
Pečeme ve středně vyhřáté troubě přibližně 1/2 hodiny (až těsto na okrajích zezlátne). Z čokolády na vaření, másla, kakaa a cukru moučky (množství dle chuti) si vytvoříme ve vodní lázni polevu, kterou polijeme ještě vlažný koláč a dáme vychladit.
Smetanu, vejce a olej rozmícháme v misce. Přidáme mouku, cukr, prášek do pečiva a řádně promícháme do řídkého, hladkého…
více o Rychlá buchta z kysané smetany