Uvaříme klasický pudink z mléka, přidáme vanilkový cukr. Pokud máte rádi sladší, můžete přidat ještě další cukr. Necháme ho vychladit. Pak dáme do misky tvaroh, citronovou šťávu a po lžících přidáváme pudink a šleháme. Budeme mít asi 1 kg náplně. Pokud potřebujete méně náplně, dělejte z polovičního množství nebo spotřebujte přímo, chutná jako pribiňák.
Tato náplň má tu výhodu, že neteče a tak koláče můžete zdobit cukrářskou zdobičkou. Ale nedoporučuji dělat ji den předem.
Žloutky a cukr vyšleháme do bělavé pěny a vmícháme 150 g nutelly. Z bílků ušleháme tuhý sníh a střídavě s moukou ho…
více o Piškotová roláda s nutellou
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Kuřecí špalíčky omyjeme, osolíme, pokapeme citronem, okořeníme tymiánem, pokapeme olejem a opečeme na pánvi. Vyndáme je…
více o Kuřecí špalíčky na tymiánu
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy