V misce smícháme tvaroh, vejce, sůl, pudink a přisypáváme dětskou krupici, až nám vznikne těsto trochu hustší než na bramboráky. Přes haluškovací síto, případně struhadlo s velkými otvory protlačíme do vroucí osolené vody. Vaříme asi 2 minuty, scedíme, promastíme máslem a na talířích přelijeme nadrobno nakrájenými jahodami smíchanými s cukrem a šlehačkou. Jahody si chystáme den dopředu a necháme je v ledničce, krásně to zhoustne.
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Vyšleháme mouku s vejcem. Poté pomalu přiléváme vodu. V případě vody se řídíme spíše podle rozumu, těsto by mělo mít…
více o Galletes - slane palacinky