Všechny přísady smícháme a po důkladném propracování necháme přikryté 20 minut v chladu odpočinout. Z těsta lžící vykrajujeme kousky a smažíme ve vroucím oleji po obou stranách.
Nakonec posypeme moučkovým cukrem, ozdobíme marmeládou a šlehačkou.
Tvaroh, vejce, mléko a rum vyšleháme. Potom přidáme mouku a prášek do pečiva. Lžící vykrajujeme menší kousky (nabydou)…
více o Rychlé tvarohové koblížky
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Cukr s vanilkovým cukrem třeme s vejci do pěny. Poté přidáme hladkou mouku spolu s práškem do pečiva, nevyšlehanou…
více o Šlehačková bábovka bez vážení