Z tvarohu, mouky, vajec, soli a jogurtu vypracujeme těsto, které se dá dobře roztírat. Na rozpáleném oleji lívance po obou stranách opečeme. Upečené je potřeme marmeládou a do středu můžeme dát jogurt.
Všechny suroviny zamícháme a smažíme lívance na teflonové pánvičce. Olej kápneme jen při prvním. Smažíme velmi pozvolna…
více o Vynikající tvarohové lívance
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
Vyšleháme mouku s vejcem. Poté pomalu přiléváme vodu. V případě vody se řídíme spíše podle rozumu, těsto by mělo mít…
více o Galletes - slane palacinky
Mouku smícháme s pepřem a majoránkou, játra překrájíme na půlky. Jednotlivé kousky obalíme v mouce s kořením, zavineme…
více o Zapečená (nejen) krůtí játra
1den: 1 kg omytého rybízu přelijeme 1 litrem horké vody, přidá se lžička kyseliny citrónové, lehce promíchat a nechá se…
více o Rybízová šťáva za studena