3.5
Uděláme si těsto a rovnoměrně ho rozložíme na plech. Je tužší, tak je dobré použít pergamenový papír a ruce si namáčet… více o Tvarohové řezy
Suroviny na tmavé těsto smícháme a vyválíme placku, kterou vložíme na vymazaný a vysypaný plech. Na ni dáme náplň z… více o Tvarohové řezy trojbarevné
Těsto: Vše uválíme dohromady a třetinu těsta dáme ztuhnout do ledničky. Zbylé těsto rozprostřeme na vymazaný plech.… více o Postrouhané tvarohové řezy
O tukožroutské polévce jste už určitě slyšeli. Frčela v 80. a 90. letech a populární je dodnes… Celý článek
Začali jste přemýšlet o změně jídelníčku a první problém, na který jste narazili, jsou obědy v… Celý článek
V lednu má člověk sice chuť zalézt za kamna a dát si něco pořádně hutného, pokud ale toužíte… Celý článek
Nebaví vás už diety, kvůli kterým se hlady trápíte, a jakmile s nimi přestanete, kila jsou… Celý článek
Prsíčka omyjeme, lehce naklepeme a osolíme. Doprostřed masa vložíme plátek sýra a několik koleček klobásy. Svineme a… více o Kuřecí prsíčka ála Lada
Ze strouhaných brambor, mouky, vejce a soli vypracujeme hustší těsto. Pomocí dvou lžiček vytvarujeme malé nočky (můžeme… více o Chundelka – polévka
Všechno smícháme, nalijeme na plech s vyšším okrajem a upečeme. Vychladlé polijeme čokoládovou polevou. Jednoduché,… více o Kokosovník
Těsto: v troše mléka a 1 lžičky cukru necháme vzejít kvásek, poté ho přidáme k mouce, změkklému máslu, vejci, cukru,… více o Koláč s broskvemi a smetanovou pěnou
Šunkový salám nakrájíme nadrobno, tvrdý sýr nastrouháme na jemném struhadle, přidáme 2 vejce, hořčici, prolisovaný… více o Klatovský řízek
Oloupané brambory uvaříme a nakrájíme je na slabší plátky. Tvaroh rozšleháme s olejem dohladka, osolíme a přidáme… více o Tvarohové brambory – zapečené
Vyšleháme cukr s vejci a vanilkovým cukrem, poté po troškách přidáváme nejprve olej a poté i mléko. Nakonec do směsi… více o Bublanina s jahodami
Listové těsto vyválíme na tloušťku kolem 2 mm. Vejce rozšleháme vidličkou a natřeme těsto z horní strany. Celou… více o Skořicoví šneci
Fazole nechat namočit přes noc. Druhý den slít vodu, fazole přesypat do hrnce, zalít znovu (3 cm nad), a přivést k… více o Domácí pečené fazole
Špenátová omáčka: na plátku Hery osmahneme ciibulku, přidáme rozkrájený mražený špenát (je dobré koupit již naporcovaný… více o Gnocchi se špenátem a nivou
1. Křídlům odřízněte špičky a každé křídlo rozdělte na dvě části. 2. Osušte, osolte a smažte v dostatku horkého oleje… více o Buffalo Wings
Smícháme mouku, cukr, kakao, tuk, mleté mandle nebo ořechy, vanilkový cukr a žloutky. Necháme v chladnu odležet. Těsto… více o Kakaové dortíčky