Změklý tuk smícháme s moukou a zakysanou smetanou. Vypracujeme těsto, které necháme 1 hodinu odpočinout v potravinové fólii. Poté ještě krátce prohněteme, vyválíme 0,5 cm silnou placku a rozdělíme na 20 čtverečků. Tvaroh smícháme s pudinkovým práškem, cukrem a bílkem. Nesmíme dlouho a rychle šlehat, jinak nám bude náplň příliš téct. Doprostřed každého čtverečku dáme náplň, spojíme rohy. Potřeme žloutkem a pečeme na pečicím papíře při 175 °C 20 minut. Po vychladnutí posypeme moučkovým třtinovým cukrem.
Maso osolíme a opepříme, popř. dokořeníme jiným kořením. Na každý plátek zvlášť přidáme worchestrovku a sojovku. Dále…
více o Nejjednoduší výborná marináda
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy