Změklý tuk smícháme s moukou a zakysanou smetanou. Vypracujeme těsto, které necháme 1 hodinu odpočinout v potravinové fólii. Poté ještě krátce prohněteme, vyválíme 0,5 cm silnou placku a rozdělíme na 20 čtverečků. Tvaroh smícháme s pudinkovým práškem, cukrem a bílkem. Nesmíme dlouho a rychle šlehat, jinak nám bude náplň příliš téct. Doprostřed každého čtverečku dáme náplň, spojíme rohy. Potřeme žloutkem a pečeme na pečicím papíře při 175 °C 20 minut. Po vychladnutí posypeme moučkovým třtinovým cukrem.
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE