Do tvarohu postupně zamícháme máslo, vejce, mouku a jablka. Potom vymícháme s mlékem. Na lívanečníku (pánvi) opékáme po obou stranách lívanečky. Hotové posypeme cukrem a skořicí.
Lívanečník (pánev) stačí jen lehce vymazat. Těsto obsahuje máslo, takže se nepřipékají. V těstě není cukr, ale kdo má radši sladší, může si ho tam přidat.
Zelí dusíme zvolna s uzeným kolenem nebo nožičkami.V jiném kastrolu zpěníme na sádle cibuli, vložíme na ni na kostky…
více o Sedmihradské zelí (vrstvené)
Chléb nakrájejte na plátky a ty pak ručně natrhejte na kousky. Papriku vložte do kleští a buď na grilu, nebo přímo nad…
více o Chlebový salát Panzanella
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát