Mouku prosijeme a na válu dobře zpracujeme s tvarohem, žloutkem, jogurtem (zakysanou smetanou), solí a tukem (může být i polovina másla a polovina tuku).
Když je těsto dobře vypracované a nelepí se, trochu poprášíme vál hladkou moukou, aby se nám snáze udělal bochník. Vložíme do mikrotenového sáčku a dáme alespoň na 1–2 hodiny do chladničky.
Ztuhlé těsto rozválíme asi na 1 cm, nakrájíme z něj malé buchtičky. Potřeme je rozšlehaným vejcem a posypeme kmínem. Ve vyhřáté troubě upečeme dozlatova.
Do dortové formy na dno naskládejte bebečka, aby zakryly dno (možno i nalámat do děr). Z mléka (nemusí být celé dvě…
více o Přepychový kalorický orgasmus
Anglickou slaninu nakrájenou na silnější plátky (nejlépe z Billa) nakrájíme na pruhy dle chuti. 1/4 orestujeme opepřené…
více o Špagety Carbonara – snadno
Jako mnoho jiných, i mne inspiroval film Slavnosti sněženek, kde se dva myslivecké spolky hádají, jestli kance udělají…
více o Kanec se šípkovou omáčkou