Na válu zpracujeme těsto z daných ingrediencí. Těsto vyválíme a dáme na vymazaný plech. Na těsto namažeme náplň a dáme péct do trouby asi na 180 °C. Před koncem pečení vyndáme, potřeme sněhem z bílků smíchaným s kokosem a cukrem. Dáme do trouby a dopečeme.
Já někdy do tvarohu přidám ještě uvařený vanilkový pudink z 1/2 litru mléka a trochy rumu. Koláč je pak vláčnější.
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny