
2.71
Sušenky BE-BE rozdrtíme, smícháme se smetanou ke šlehání a necháme asi 10 minut péct. Tvaroh ušleháme s rozpuštěným… více o Tvarohový dort s jahodami
Dortovou formu vytřeme máslem. Na dno formy poklademe celé piškoty. Poté si připravíme krém následujícím způsobem. Do… více o Piškotový dort s jahodami
Piškoty máčíme v rozpuštěné čokoládě a skládáme na dno dortové formy. Navrch natřeme máslový krém (klasický krém do… více o Dort s piškoty a jahodami
Cestování letadlem může být pro mnohé dost stresující. A co teprve s prázdným žaludkem! Pokud… Celý článek
Máte rádi pizzu, ale hledáte něco lehčího, křupavějšího a možná i trochu zdravějšího? Pak… Celý článek
Čerstvě natrhané, voňavé, sladké a šťavnaté. Českým jahodám se prostě nedá odolat. Ať už si je… Celý článek
Léto tráví většina z nás na dovolené u moře nebo objevováním exotiky. Známý cukrář Pepa… Celý článek
Připravíme si dostatečně velký kus alobalu, nejlépe dvojitý nebo ten silnější (na grilování). Bramborové hranolky (ne… více o Maďarské Geri v alobalu
Svaříme 200 g cukru, 50 g másla, 2 lžíce medu a skořici. Do vlažného zamícháme vejce, mouku a sodu. Vyválíme a na… více o Medové řezy z jeslí
Zpracujeme těsto, necháme odpočinout alespoň 24 hodin. Před vaválením dobře propracujeme, aby těsto bylo hladké.… více o Perník od Táni
Na pánvi osmahneme cibuli, přidáme mleté maso a necháme prohřát. Do zapékací mísy nebo remosky naklademe na kolečka… více o Zapečené mleté maso s cuketou
Do menšího pekáčku narovnáme piškoty, které namočíme v kávě a rumu. V míse vyšleháme dotuha moučkový cukr, pomazánková… více o Tiramisu, které nezklame
Z cukru + vody uděláme řídký karamel, ve kterém lehce povaříme jablíčka nakrájená na kostky a přidáme rum na másle… více o Dezert jablka karamel
1. Povařte brokolici V kastrolu uveďte do varu vodu a dvě tři minuty v ní povařte brokolici (obyčejnou o něco déle).… více o Zapečená brokolice
Omyté rohy zbavíme stopek, naskládáme do sklenic, přidáme do každé sklenice uvedené suroviny a doplníme vodou.… více o Nakládané kozí rohy
Plát lasagna vložíme na dno pekáče. Naneseme asi 1cm vrstvu omáčky bolognese a poté vrstvu omáčky bešamel také 1cm. Pak… více o Lasagna Bolognese
Těsto: všechny přísady smícháme, nejlépe ručním šlehačem. Puding nevaříme, sypeme pudinkový prášek! Dáme na formu 30 x… více o Broskvové řezy
Čočku propereme, dáme do hrnce s očištěnou a pokrájenou mrkví a celerem, přidáme bobkový list, zalijeme vodou (vývarem)… více o Čočková polévka s klobásou
Rajčata omyjeme a rozkrájíme na čtvrtiny. Cibuli očistíme a nasekáme. Vše osmahneme na olivovém oleji. Přidáme sůl,… více o Rajská polévka z čerstvých rajčat