Nejprve ušleháme žloutky, cukr a olej. Přidáme mouku a kakao. Vyšleháme ze 6 bílků sníh a přidáme do těsta. Dáme péct na 200 stupňů asi na půl hodiny.
Necháme vychladnout a připravíme si tvarohovou vrstvu. Máslo nakrájíme na menší kousky a přidáme tvaroh a cukr. Vše ušleháme do krému, aby tam nebyly hrudky.
Až těsto vychladne, potřeme tvarohovým krémem.
Rozpustíme si kaštany se 100% tukem a lžící poléváme na krém.
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh.
Do vymazaného a vysypaného…
více o Rybízová buchta s čokoládou
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát