Nejprve ušleháme žloutky, cukr a olej. Přidáme mouku a kakao. Vyšleháme ze 6 bílků sníh a přidáme do těsta. Dáme péct na 200 stupňů asi na půl hodiny.
Necháme vychladnout a připravíme si tvarohovou vrstvu. Máslo nakrájíme na menší kousky a přidáme tvaroh a cukr. Vše ušleháme do krému, aby tam nebyly hrudky.
Až těsto vychladne, potřeme tvarohovým krémem.
Rozpustíme si kaštany se 100% tukem a lžící poléváme na krém.
Máslo, cukr a 5 žloutků utřeme, přidáme mletý mák, trošku citronové šťávy a nakonec ušlehaný sníh z bílků.
Nalijeme do…
více o Hildin vynikající makovec
Kuře vykostíme klasickým postupem na plát, který si roztáhneme a osolíme. Z mletého masa si připravíme standartní směs…
více o Kuřecí roláda s mletým masem
Rohlík namočíme v mléce, vymačkáme a smícháme s masem, 2 vejci a strouhaným sýrem. Osolíme, opepříme a dobře promícháme…
více o Vrstvený masový bochník