4.5
Máslo, tvaroh a mouku zpracujeme v těsto, necháme asi 30 minut odpočinout. Potom vyválíme užší dlouhý plát, posypeme… více o Tvarohový závin
Vypracujeme ze všech surovin těsto, vyválíme je na prst silné. Potřeme náplní, stočíme, dáme na plech, potřeme závin… více o Křehký makový (tvarohový) závin
Smíchejte strouhanku, nastrouhané ořechy a nastrouhaný perník. Rozšlehejte vejce. Kuličkovačem si nakuličkujte zmrzlinu… více o Smažená zmrzlina s horkými višněmi
Chcete rozproudit metabolismus, snížit hladinu cukru v krvi a pomoci svému tělu být fit a… Celý článek
Salát Coleslaw, to je spousta šťavnatého zelí, mrkev a majonéza. Hodí se do sendvičů, jako… Celý článek
Chystáte svatbu v zimním období a stále nemáte vybraný dort? Inspirujte se v galerii plné… Celý článek
V lidovém křesťanství jsou Hromnice svátkem přicházejícího jara a také posledním dnem k… Celý článek
Brambory uvaříme ve slupce. Vychladlé oloupeme a jemně nastrouháme. Přidáme k nim vejce, sůl a mouku a rukama… více o Šulánky s mákem
Brambory oloupeme, a nakrájené na menší kostičky uvaříme téměř do měkka. Mezitím na pánvi zpěníme cibuli nakrájenou… více o Tartiflette – pochoutka ze Savojska
Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme aspoň 1/2 hodiny odpočinout. Tvaroh utřeme s cukrem, máslem, vejcem a… více o Tvarohová roláda s hruškami
Jablka nastouháme nahrubo, přidáme ostatní ingredience. Plech vymažeme, vysypeme a nalijeme těsto. Pečeme 40 minut při… více o Výborné řezy s jablky
Hrubě nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso pokrájené na hranolky a za stálého míchání je osmahneme a pod… více o Azu po tatarsku
Do mixéru vložíme tvaroh v kostce a všechny uvedené suroviny. Důkladně promixujeme. Když je hmota moc hustá, můžeme… více o Maminčin Pribináček
Fazole přes noc namočíme a druhý den uvaříme. Na rozškvařené slanině osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli a… více o Fazole po baskicku
1. Uvaříme si 3 vejce na tvrdo. 2. Na oleji si dozlatova osmahneme cibulku. Smícháme s mletým masem, rohlíkem… více o Křehká sekaná plněná vejci
Lískové těsto rozválíme na 2 pláty o velikosti 30 x 30 cm. Upečeme je na 170 stupňů cca 20 minut, dokud nebudou mít… více o Dobrota z lístkového těsta
Vosmahnul jsem cibulku, rozpustil v ni maslo. Potom pridat med a citron. Kdyz to zacne penit tak na to prdnu maso.… více o Prsa na medu
Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji opečeme dozlatova. K opečené zelenině přidáme drobně… více o Hovězí ragú
Recept je vhodný na oslavy, je zdravější než chemické limonády, ale je stejně lahodný. Má sladkokyselou chuť, kterou… více o Dýňová šťáva