
2.4
Svíčkovou očistíme od přebytečných blan a tuku, nakrájíme na steaky. Pokud je maso řidší konzistence, tak steak svážeme… více o Steak z hovězí svíčkové
Syrovou bramboru nakrájenou na 1cm plátky dám na plech na pečící papír. Než se upečou orestuju mražené špenátové listy… více o Tuňákový steak, špenát, brambory
Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, okořeníme a opečeme na pánvi. Pita chléb rozkrojíme, spodní díl potřeme… více o Kuřecí steak v pita chlebu
Zelenina a ovoce obsahují látky, které jsou pro naše zdraví a výživu velice důležité a… Celý článek
Masopustní oslavy se odjakživa pojí s hodováním a zábavou. Hojně slavit můžete ještě do… Celý článek
Jste vystresovaní, unavení nebo vás honí mlsná? Dejte si bez výčitek čokoládu! Vyberte si však… Celý článek
Masopust je období plné zábavy, tance, radovánek, veselí, ale především hodování a ochutnávání… Celý článek
Mouku prosijeme do mísy, utvoříme důlek, vložíme rozdrcené droždí, posypeme cukrem, zalijeme malým množstvím vlažného… více o Domácí pletýnky, rohlíky, žemle
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na… více o Frankfurtská hovězí pečeně
Smícháme mouku, tuk, práškový cukr, vejce, kakao, prášek do pečiva, mléko a vymícháme hladké těsto. Rozdělíme na dvě… více o Kokosový krémeš
Kuřecí prsíčka mírně naklepeme, osolíme, posypeme kořenící směsí Gyros, zakapeme olejem a necháme marinovat několik… více o Tajemství řeckého boha
Smícháme smetany a mléko, přidáme sýry a dáme vařit. Houby mezitím mírně orestujeme. Do omáčky přidáme (dle… více o Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Med rozpustíme v mikrovlnce, přidáme olej, na drobno nakrájenou cibuli a česnek, zázvor, vegetu a sojovou omáčku.… více o Kuřecí prsíčka v medu
Z listového těsta vyválime obdélník, který na středu posypeme oloupanými a na plátky nebo nastrouhanými jablky,… více o Jablečný závin z listového těsta
Červenou řepu uvaříme vcelku (cca 30 min). Poté ji nakrájíme na plátky a vkládáme do zapékací misky. Osolíme, opepříme,… více o Pečená červená řepa
Všechny suroviny kromě kakaa rozšleháme a druhou část těsta obarvíme kakaem. Pečeme 30min na 160C a dopečeme 10min na… více o Hrníčková bábovka
Celer a mrkev uvaříme v osolené vodě s citronovou šťávou doměkka. Nejlépe na skus. Poté scedíme, necháme vychladnout a… více o Celerový salát – zdravě a chutně
Vajíčka si rozdělíme na žloutky a bílky. Žloutky vyšleháme s cukrem a potom přidáme vodu a olej, opět vyšleháme.… více o Bublanina II.
Z mouky, cukru, žloutku, hery, kakaa a mléka vypracujte hladké těsto. Rozdělte je na dvě koule a uložte alespoň na 20… více o Lahodný koláč s tvarohem