Maso pokrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli, přidáme osmažit maso, ke konci přidáme nastrouhaný česnek a tymián, zalijeme pokrájenými rajčaty (i se šťávou) a pod poklicí podusíme doměkka. V případě potřeby podlijeme trochou vody. Když máme maso měkké, vmícháme smetanu, dochutíme solí, pepřem a případně i dosladíme, když jsou rajčata příliš kyselá.
Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme na plech. Poté na ni položíme filety – naolejované a potřené kořením na ryby.…
více o Pangasius s rajčaty a sýrem
Najprv upečieme sušienky (alebo kúpime hotové piškóty :)). Rúru vyhrejeme na 190°C. Maslo našľaháme s cukrom do peny,…
více o Vanilkový pohár s jahodami
Vejce utřeme s cukrem, potom přidáme vlažnou vodu a olej. Přidáme mouku, mléko, vanilkový cukr, špetku soli a prášek do…
více o výborný borůvkový koláč