Utopence z hostince

3.5

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 4
      ks cibule větší
    • pepř mletý
    • 600
      g kysané zelí
    • 4
      ks nakládané okurky
    • kozí rohy třetina sklenice
    • 10
      ks buřty

Postup přípravy receptu

  • Oloupané buřty nakrájíme na kolečka, kysané zelí překrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, stejně tak okurky a kozí rohy. Vše promícháme i s kapií, pepřem a chilli papričkami v míse. Zalijeme lákem z okurek a kozích rohů a napěchujeme do sklenic. Vše musí být potopené v láku. Zavíčkujeme a na několik dní dáme do lednice. Konzumuje se to jako salát, nejlépe v odleženém stavu.
Zařazení: Maso Uzeniny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: