Oloupané buřty nakrájíme na kolečka, kysané zelí překrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, stejně tak okurky a kozí rohy. Vše promícháme i s kapií, pepřem a chilli papričkami v míse. Zalijeme lákem z okurek a kozích rohů a napěchujeme do sklenic. Vše musí být potopené v láku. Zavíčkujeme a na několik dní dáme do lednice. Konzumuje se to jako salát, nejlépe v odleženém stavu.
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chili papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v…
více o Těstoviny s dýní a slaninou
Do trochy vlažného mléka rozdrobíme droždí a přidáme cukr a trochu mouky. Na teplém místě necháme vzejít kvásek. Do…
více o Vdolky s povidly a šlehačkou
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě