Utopenci z pece

Do pekáče nakrájíme cibuli, přidáme mražené zelené fazolky (pokud máme čerstvé, tak je krátce povaříme). Přidáme pivo,… více o Utopenci z pece
3.11
Do pekáče nakrájíme cibuli, přidáme mražené zelené fazolky (pokud máme čerstvé, tak je krátce povaříme). Přidáme pivo,… více o Utopenci z pece
Ocet a litr vody, sůl, cukr, celý pepř, bobkový list, nové koření a vegetu svaříme. Necháme 3 minuty vařit, pak koření… více o Utopenci v aspiku
Nejprve si připravíme nálev. Dáme vařit vodu s octem. Ve varu přidáme sůl, cukr, olej, bobkový list a chilli a necháme… více o Utopenci podle Gejzy
Máloco vás v horkém počasí osvěží tak jako miska dobré zmrzliny. A ideálně domácí. Ta se dá… Celý článek
Tradiční pokrm pocházející ze severu Itálie u nás už takřka zdomácněl. Těší se velké oblibě ve… Celý článek
Taky rádi chodíte v horkých dnech na ledovou kávu do kavárny? Nemusíte. Naučíme vás, jak si ji… Celý článek
Drobenkové koláče patří hned po bábovkách mezi nejoblíbenější klasiku. Nejsou totiž moc pracné… Celý článek
Bůček omyjeme, osušíme a ostrým nožem v něm vytvoříme kpasu. Housky nakrájíme na kostičky, postříkáme mlékem, přidáme… více o Nadívaný vepřový bůček
Chleba rozkrájíme na kostičky, párek na kolečka, cibuli nadrobno a Hermelín na tenké plátky. Chleba opékáme na tuku,… více o Hladový dorostenec
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, rozdělíme na 2 díly, vyválíme a přendáme na plech s vyšším okrajem. Poklademe… více o Meruňková buchta s pudinkem
Vezmeme středně velký hrnec a naplníme ze 2/3 vodou. Vodu přivedeme k varu, a vložíme menší hrnec. Tím vytvoříme vodní… více o Nejlepší horká čokoláda
Na másle a oleji osmahneme cibuli, česnek, pórek a nakonec brambory Přilijeme vývar a mléko ( vaříme asi 20 minut ) … více o Bramborová polévka
Uvaříme těstoviny, voda může být osolená, já jí ale nesolím. Vymažeme pekáč lžičkou olivového oleje, ale nemusí být,… více o Zapečené těstoviny s tuňákem
Dáme do pekárny všechny ingredience v pořadí jak je napsáno( nejdřív tekutiny ), a nastavit volbu č.5 verlikost II a… více o chleba z domácí pekárny
Smíchejte obě hořčice, med, drcené ořechy a olivový a ořechový olej. Camembert nařízněte do kříže a obalte v zálivce,… více o Salát s grilovaným sýrem II.
Všechny potřeby dáme do jedné nádoby a tyčovým mixérem dokonale promícháme. (Česnek namačkáme, cibuli rozkrájíme jako… více o Domácí tatarský biftek
Vše smícháme dohromady, nalejeme na vymazaný pečící plech a pečeme 20 min. na 190 °C. více o Maková hrnková buchta
Z bílků ušleháme sníh. Do sněhu přidáme cukr a žloutky a vyšleháme. Přidáme olej a postupně za stálého mixování… více o Dvoubarevná mramorová bábovka
Smíšíme mouku, kypřící prášek, žloutek, nakrájené máslo, práškový a vanilkový cukr a vypracujeme hladké těsto.… více o Makovo-tvarohový koláč