Uzené maso si uvaříme doměkka ve slané vodě. Pak odkostíme, maso pokrájíme a vývar přecedíme.
Kroupy si uvaříme zvlášť ve slané vodě doměkka,scedíme.
Mrkev a celer si pokrájíme na plátky nebo hrubě nastrouháme. Na kousku másla si zeleninu orestujeme dorůžova, přilijeme scezený vývar a krátce povaříme. Přidáme majoránku, prolisovaný česnek, dochutíme solí a pepřem a polévku ,,zahustíme,, pokrájeným masem a kroupami.
Naklepeme kuřecí maso - lépe je ho naříznout tak, aby zabíralo co největší plochu a nebylo vysoké (z praktických důvodů…
více o Kuřecí prsíčka s překvapením
Bílky ušleháme zvlášť, dáme nad páru a vmícháme cukr, ořechy, strouhanku a kakao. Mícháme, až je směs horká, odstavíme,…
více o Pařížské rohlíčky od Dáši
Vepřový bůček, oloupané párky a slaninu umeleme na masovém strojku, smícháme s vařenou rýží, nakrájenou cibuli, třeným…
více o Jednoduché plněné zelné listy