
2.67
Hlívu opláchneme, rozebereme na jednotlivé plodnice. Pokud jsou nohy příliš dlouhé, ořízneme je. Poté hlívu po dobu cca… více o Smažená hlíva jako řízek
Dno zapékací mísy silně pomažeme máslem. Poklademe plátky uzeného, posypeme cibulí pokrájenou na tenká kolečka a… více o Zapékané uzené s křenovými jablky
Oloupeme mrkev a pokrájíme ji na kolečka. V kastrolu si na rozehřáté máslo dáme mrkev, kterou zalijeme troškou vody,… více o Uzené na cibuli s dušenou mrkví
Doma ve sklepě má stovky papírových kelímků od zmrzliny, které si ve spodu označil datem,… Celý článek
Sladký a šťavnatý vodní meloun je sice plný vody, ale nenechte se mýlit. Může vám totiž… Celý článek
Výtečnou teplou večeři s námi jednoduše připravíte i během hektického pracovního týdne.… Celý článek
Léto nám nenabízí jen šťavnaté, sladké a osvěžující plody. Většina z nich v sobě ukrývá další… Celý článek
Cibuli, kousky papriky a okurky vložíme do síta a necháme dobře okapat. Ementál nakrájíme na 3-4 cm velké kostky.… více o Nakládaný ementál
Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu a pokapeme je olejem. Polijeme předem připravenou omáčkou (sýr s tvarohem… více o Tortelliny v sýrové omáčce
Ušleháme máslo s cukrem, postupně zašleháváme žloutky a vlažnou vodu. Zvlášť smícháme hrubou mouku s hrubou krupicí,… více o Čokoládové kostky
Z přísad vypracujeme těsto - pokud použijeme vlašské ořechy, rozsekáme je v mixéru, až vznikne kompaktní mastná hmota -… více o Ořechové lodičky z těsta bez cukru
Nejprve si uděláme vaječinku. Až vychladne, přidáme a vmícháme kuličky hrášku, ale opatrně, aby se nám nerozpučily.… více o Plněná roláda z listového těsta
Cibuli na proužky nechat zesklovatět, přidat maso nakrájené na menší kousky, osmahnout, nechat vydusit, osolit, opepřit… více o Samuraj k pivku
Smíchat mléko .žloutky,mouku,sůl,petrželku,oříšek,touto směsí zalít rohlíky a přidat sníh.Vzniklé těsto balit jako… více o Karlovarský knedlík
Bagetu nakrájíme na chlebíčky a namažeme jahodovou marmeládou. Jablko nakrájíme na trojúhelníčky a na každý chlebíček… více o Ovocné jednohubky
Přísady dáme do domácí pekárny a necháme vypracovat a vykynout těsto. Vyndáme, rozdělíme asi na 8 kousků a upleteme… více o Tmavé housky pro domácí pekárnu
Srnčí hřbet vyložíme slaninou Obrané a na kostičky najkrájené kuře osmažíme na sádle. Osmažené kuře dáme bokem a na… více o Játrová paštika
Fazole přes noc namočíme v oddělených nádobách. Druhý den je uvaříme. Zatímco fazole chladnou, připravíme dresink. … více o Trojfazolová mísa
Na másle osmahneme mouku, zalijeme troškou vody a smetanou, aby vznikl bešamel, přidáme tavený sýr a necháme rozpustit.… více o Brokolice s těstovinami a sýrovou omáčkou