Uzené maso zapečené v pivním těstíčku

3.04

hodnoceno: 24
Příprava: 45 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • hladká mouka
    • vejce
    • tuk
    • 0,5
      lžička prášek do pečiva
    • paprika - sladká
    • pivo
    • krkovice - uzená

Postup přípravy receptu

  • Uzené maso nakrájíme na plátky. Na tuku (lepší je sádlo) osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, promícháme, opečeme na tom plátky masa, přikryjeme a dusíme v troubě, až maso změkne.
  • Z vajec, piva a mouky s práškem do pečiva vytvoříme těstíčko, kterým plátky zalijeme a bez poklice necháme zapéct v horké troubě.
  • Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem. Je to dobré i za studena.
Zařazení: Maso Uzené

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: