Kosti uvaříme a obereme do mísy, přidáme hrášek, uvařené těstoviny, na slanině osmahlou cibuli a zeleninovou směs. Vše promícháme a dáme do remosky. Přidáme pepř, osolíme nebo ochutíme vegetou a dáme zapéct.
Asi po 30 minutách nalijeme na těstoviny mléko, ve kterém jsme rozmíchali vejce, česnek a strouhaný sýr a ještě asi 10 minut zapečeme. Ze zbylého vývaru skoro vždy dělám fazolačku nebo čočkovou polévku.
1. Do misky prosijte mouku a sůl s práškem do pečiva. Ve větší míse smíchejte arašídové máslo s máslem a všemi třemi…
více o Sušenky z arašídového másla
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme na jemno nastrouhanou mrkev a petržel (od obojího cca stejné množství jako cibule) a…
více o Jednoduchá rajská polévka