Kosti uvaříme a obereme do mísy, přidáme hrášek, uvařené těstoviny, na slanině osmahlou cibuli a zeleninovou směs. Vše promícháme a dáme do remosky. Přidáme pepř, osolíme nebo ochutíme vegetou a dáme zapéct.
Asi po 30 minutách nalijeme na těstoviny mléko, ve kterém jsme rozmíchali vejce, česnek a strouhaný sýr a ještě asi 10 minut zapečeme. Ze zbylého vývaru skoro vždy dělám fazolačku nebo čočkovou polévku.
Těsto: všechny ingredience zaděláme na vále v hladké těsto a rozdělíme na 2 poloviny. Jednu polovinu vyválíme na pečící…
více o Karamelovo-ořechové řezy
Šlehat máslo, poté přidat cukr, ušlehat tuhou hmotu, přidat vejce, vanilkovou esenci a nakonec rozpuštěnou čokoládu.
…
více o Čokoládové placičky „cookies“
Na pánvici dáme přiměřeně sádla nebo oleje. Necháme rozpálit. Na pánvici zatím rozkrájíme na půl (na délku) párky, ale…
více o Srdce z párku plněné vejcem