Kosti uvaříme a obereme do mísy, přidáme hrášek, uvařené těstoviny, na slanině osmahlou cibuli a zeleninovou směs. Vše promícháme a dáme do remosky. Přidáme pepř, osolíme nebo ochutíme vegetou a dáme zapéct.
Asi po 30 minutách nalijeme na těstoviny mléko, ve kterém jsme rozmíchali vejce, česnek a strouhaný sýr a ještě asi 10 minut zapečeme. Ze zbylého vývaru skoro vždy dělám fazolačku nebo čočkovou polévku.
Pekáč vymažeme máslem a poklademe na kolečka nakrájenou cibulí (hodně), na to poklademe již okořeněné kuře. Dáme péct.…
více o Francouzské kuře se sýrem
Všechny přísady na těsto smícháme. Mléko dáme podle potřeby, těsto nemá být tuhé, ale ani řídké, asi jako piškotové.…
více o Jogurtový koláč s rebarborou