Mouku promíchejte s cukrem a špetkou soli, poté zašlehejte máslo a mléko. Šlehejte, dokud není těsto bez žmolků. Až poté přidejte vajíčka a kypřicí prášek.
Těsto nechte alespoň 20 minut odpočinout.
Rozpalte vaflovač a počkejte, dokud není pořádně nahřátý. Poté již dávkujte těsto a pečte dozlatova.
Do vaflovače dávejte opravdu jen trošku těsta, rozteče se a nabyde.
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny