Rozklepneme vejce a oddělíme bílky od žloutků. Z bílků ušleháme tuhý sníh. V misce rozšleháme žloutky, které smícháme s moukou, solí, cukrem, práškem do pečiva, olejem a mlékem. Šleháme tak dlouho, dokud těsto není úplně hladké a bez hrudek.
Nakonec vmícháme tuhý sníh a ve vaflovači upečeme.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Do hrnce vlijeme 1,5l vody, vsypeme oloupané a na kostičky nakrájené brambory, okořeníme kmínem, majoránkou, zázvorem a…
více o Česneková polévka oukrop
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Omyté jahody zbav stopky, vlož do mixéru , přidej zmrzlinu , cukr a polovinu mléka. Vše rozmixuj , dolij mléko a ještě…
více o Zmrzlinový koktejl s jahodami