Obsah moravanky (kdo to nechce ostré, vyndá feferonky), vejce a salám nakrájíme na kostičky, cibuli jemněji. Ve šťávě z moravanky a stejném množství vody, rozvaříme kostku masoxu a po vychladnutí vmícháme majonézu.
Želatinu rozmícháme v trošce studené vody a zalijeme 1,5 dl vroucí vody. Až želatina vychladne, všechno smícháme dohromady a nalijeme do formy, kterou vypláchneme studenou vodou. Dáme ztuhnout do ledničky.
Smíchá se mouka s práškem do pečiva, přidá cukr, skořice, ořechy, nakrájená jablka a nakonec vejce. Vše se smíchá a…
více o Jiřinčina skořicová bábovka
Mrkev nastrouháme nahrubo, dáme do kastrolku, podlijeme trochou vody(12 lžic) a 5 minut podusíme. Pak přisypeme kokos,…
více o Kokosovo-mrkvový zlatý koláč
1den: 1 kg omytého rybízu přelijeme 1 litrem horké vody, přidá se lžička kyseliny citrónové, lehce promíchat a nechá se…
více o Rybízová šťáva za studena