ks
pomazánkové máslo
jeden kelímek s příchutí niva a jeden s příchutí paprika
1
ks
kapie
červená, na kostičky
4
ks
vařená vejce
na kostičky
1
kelímek
tatarská omáčka
zakysaná
50
g
vysočina
na kostičky
100
g
apetito
dva obdélníčky, nejlépe bylinkové
Postup přípravy receptu
Apetito, tatarku a pomazánkové máslo ušleháme elektrickým šlehačem v míse do hustého krému. Pokud neseženete tatarku zakysanou, lze použít i obyčejnou, ale není to ono.
Vařená vejce, papriku i vysočinu nakrájíme na kostičky a přimícháme do krému. Případně dosolíme. Necháme v lednici vychladit. Pomazánku podáváme namazanou na chléb.
Česnek prolisujeme do misky, přidáme hořčici, najemno nastrouhaný eidam a majonézu. Vše dobře promícháme. Dochutíme…
více o Česneková pomazánka se sýrem
Utřeme máslo s cukrem a žloutky, a postupně přidáme ostatní suroviny, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Nalijeme do…
více o Výborná ořechová bábovka
Připravené těsto si rozdělíme na dva plechy na pečící papír potřený olejem. Snažíme se, aby bylo na obou stejně a šup…
více o Osvěžující Kinder mléčný řez
Uvařené flíčky smícháme s nakrájenou šunkou, solí a pepřem. Potom je dáme do vymazané a strouhankou vysypané zapékací…
více o Zapečené flíčky se šunkou