Žloutky vyšleháme s cukrem, přidáme horkou vodu, olej, promícháme a lehce vmícháme ušlehaný sníh z bílků. Na závěr vmícháme mouku, kakao a prášek do pečiva. Piškot pečeme na pečicím papíru na 180 °C asi 30 minut. Po zchladnutí korpus potřeme marmeládou.
Připravíme si krém – z mléka a pudinkového prášku uvaříme pudink. Do horkého pudinku vmícháme vaječný likér a promícháme. Necháme vychladnout. Mezitím rozšleháme máslo s cukrem a po částech přidáváme vychladlý pudink. Šleháme doběla.
Krém naneseme na piškot, který máme potřený marmeládou. Na něj navrstvíme šlehačku s cukrem a kakaem. Lze použít i obyčejnou šlehačku, ale ta se musí den předem uvést do varu. Ozdobíme dle fantazie.
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli. Přidáme na kostky pokrájené maso (hovězí, vepřové, drůbeží), které jsme osolili a…
více o Hovězí s hlívou na hořčici