Žloutky s prosátým moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem třeme 30 až 40 minut. Pak je lžičkou nanášíme do vymazaných rakvičkových formiček a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Troubu během pečení zbytečně neotvíráme. Po vyklopení a vychladnutí zdobíme šlehačkou.
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na plátky a rozdělíme na kroužky.
V…
více o Gratinované brambory s cibulí
Do tuhého sněhu se zamíchá cukr, mouka, rozpuštěné vlažné máslo na nakonec ovoce a ořechy (dle libostii asi tak 150-200…
více o Bílkový chlebíček od Fárkové
1) Jako první si vezmeme jednu velikou mísu, do které si zaděláme těsto na korpus. Smícháme tedy všechny ingredience na…
více o Domácí želatinový koláč