Žloutky s prosátým moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem třeme 30 až 40 minut. Pak je lžičkou nanášíme do vymazaných rakvičkových formiček a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Troubu během pečení zbytečně neotvíráme. Po vyklopení a vychladnutí zdobíme šlehačkou.
Hovězí maso na několika místech nařízneme a prošpikujeme kousky slaniny, osolíme a opepříme, na pánvi zprudka opečeme…
více o Svíčková na smetaně pro dva
Nálev vytvoříme povařením piva s kořením. Cibule nakrájíme na kolečka .Buřty rozřízneme a vložíme do nich trochu koření…
více o Utopenci v pivním nálevu
Tmavou tvarohovou náplň umícháme ze všech ingrediencí na náplň. Žloutky ušleháme s cukry do pěny, pak přidáme rozehřátý…
více o Bábovka tvarohovo-tvarohová