Ze všech surovin vytvoříme těsto a dáme ho na chvíli odpočinout v sáčku do lednice. Přes mlýnek na maso s nástavcem vytváříme rohlíčky (těsto protlačujeme přes nástavec a nožem oddělujeme jednotlivé kousky, jde to velice rychle). Cukroví upečeme dorůžova na plechu vyloženém papírem na pečení. Ihned po upečení rohlíčky opatrně obalíme v cukru (teplé jsou křehké).
Ještě poznámka – snažíme se rohlíčky netvarovat příliš tlusté, protože při pečení se trošku rozšíří.
Na dno pekáčku nakapeme olivový olej, další patro bude cibule nakrájená na kolečka, další patro zelí (neždímám ho, aby…
více o Zapečené brambory – co dům dal
Maso nakrájet na plátky a naklepat.Potřít kořením na křidélka rozmýchaným v oleji a dát opect z prudka z obou stran na…
více o Vepřové plátky po čínsku
Jemně pokrájený špek společně s pokrájenou cibulí osmažíme dorůžova. Pak přidáme osmažit i na kostičky, nudličky či…
více o Dušené vepřové maso s hlívou