Ze surovin vytvoříme těsto, necháme odležet v lednici. Pokud nemáme v úmyslu rohlíčky hned dělat, můžeme dát těsto do mrazáku. Rohlíčky můžeme dělat klasicky, nebo přes strojek. Obalujeme v moučkovém cukru s vanilkovým cukrem.
Ze všech surovin vytvoříme těsto a dáme ho na chvíli odpočinout v sáčku do lednice. Přes mlýnek na maso s nástavcem…
více o Vanilkové rohlíčky – rychlé
Do tuhého sněhu se zamíchá cukr, mouka, rozpuštěné vlažné máslo na nakonec ovoce a ořechy (dle libostii asi tak 150-200…
více o Bílkový chlebíček od Fárkové
Uvaříme kolínka, scedíme, dáme do větší mísy. Uzené maso pokrájíme na kostičky, nivu nastrouháme, zelí necháme okapat,…
více o Kolínka se zelím a nivou