
1.75
Smícháme těsto na palačinky a uděláme je na nepřilnavé pánvi. Ozdobíme šlehačkou. více o Palačinky se skořicí
Těsto vyválíme. Nakrájíme na proužky. Pomažeme máslem, posypeme skořicovým cukrem a mletými ořechy. Jednotlivé proužky… více o Šneci se skořicí
Náplň: 10 PL cukru, 5 KL skořice, 1/2 másla Máslo rozpustíme a smícháme s cukrem a skořicí. Ze všech surovin vymícháme… více o Pletenec se skořicí
Cukety jsou letní hit a je celkem jedno, jestli jste si je vypěstovali sami, od někoho dostali… Celý článek
Šopský salát neboli šopák my Češi důvěrně známe. Není divu, můžete si ho dát téměř v každé… Celý článek
Doma ve sklepě má stovky papírových kelímků od zmrzliny, které si ve spodu označil datem,… Celý článek
Sladký a šťavnatý vodní meloun je sice plný vody, ale nenechte se mýlit. Může vám totiž… Celý článek
Nachystáme si běžný hlubší plech - vymazat olejem a vysypat hrubou moukou. Troubu zapneme na 180 stupňů. Nastrouháme si… více o Kakaové řezy s jablky
Ze všech surovin na těsto uděláme drobenku. Polovinu nasypeme do vymazané, nebo papírem vyložené dortové formy a… více o Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Tuňáka vyjmeme z plechovky (pokud máte čersvého doporučuji ho blanšírovat nebo orestovat s bílým vínem). Ovšem budeme… více o Letní úžasnost z tuňáka
Rozválíme listové těsto na plát, potřeme kečupem. Plátky anglické slaniny opražíme. Na listové těsto klademe šunku,… více o Rychlý slaný štrúdl pro mlsouny
Všechny ingredience na těsto vypracujeme na vále. Necháme asi na 30 min. odpočinout v lednici. Pak vyválíme obdélník,… více o Slezský točený perník
Těstoviny uvaříme, fazolky povaříme. Mezitím nakrájíme šunku. Po scezení těstovin a fazolek všechny suroviny smícháme… více o Tagliatelle se šunkou, fazolkami a sýrovou omáčkou
Fazolové lusky krátce orestujeme na rozpáleném oleji na pánvi, přidáme nasekaný česnek a společně podusíme. Listový… více o Tuňáková mísa
Vytvořit kvásek,vypracovat těsto a nakonec přidat máslo a rum a opět vypracovat.Vykynuté těsto jednou srazit a necháme… více o Koblihy
Kuřecí špalíčky omyjeme, osolíme, pokapeme citronem, okořeníme tymiánem, pokapeme olejem a opečeme na pánvi. Vyndáme je… více o Kuřecí špalíčky na tymiánu
Fazole nechat namočit přes noc. Druhý den slít vodu, fazole přesypat do hrnce, zalít znovu (3 cm nad), a přivést k… více o Domácí pečené fazole
**Těstoviny:** uvaříme v osolené vodě dle návodu. **Omáčka:** na oleji osmažíme cibuli, přidáme maso a nakrájené… více o Skvělé boloňské špagety
Smíchám mouku s vejcem a teplou vodou a hnětám 20 min. Přikryju a nechám 20 min odstát. Oloupu jablka a nastrouhám na… více o Apfelstrudel