Z ořechů, vejce a rumu vypracujeme těsto, kterým plníme formičku na úlky vysypanou moučkovým cukrem. Druhým koncem vařečky uděláme do těsta důlek, naplníme ho vaječným koňakem a přiklopíme piškotem. Z dávky je asi 26 úlků.
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
Amasaké smícháme se sušeným ovocem a za občasného míchání přivedeme k varu. Zatím rozmícháme pudink, Maizenu a cukr ve…
více o Amasaké s pudinkem a ovocem
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli. Přidáme na kostky pokrájené maso (hovězí, vepřové, drůbeží), které jsme osolili a…
více o Hovězí s hlívou na hořčici