Veganské tofu lasagne se špenátem

3

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      lžička sůl
    • 3
      lžíce bazalka
    • 2
      balení špenát
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 2
      balíček tofu
    • 0,3
      šálek sojové mléko
    • 1
      balení lasagne
    • 1000
      g rajčatová omáčka
    • 0,5
      lžička česnek sušený
    • 1
      lžíce cukr

Postup přípravy receptu

  • Lasagne připravíme podle návodu na obalu. Ze špenátu vymačkáme vodu a necháme usušit. V mixéru smícháme tofu, cukr, sojové mléko, česnek, citronovou šťávu, bazalku a sůl dohladka. Na dno zapékací mísy dáme tenkou vrstvu rajčatové omáčky, pak plát lasagní, následuje 1/2 tofu směsi a 1/2 špenátu a další plát lasagní. Pokračujeme ve stejném pořadí od rajčatové šťávy. Na vrchu je plát lasagní potřený zbylou rajčatovou omáčkou. Pečeme asi 25–30 minut, až šťáva začne bublat.
Zařazení: Maso Sójové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: