Lasagne připravíme podle návodu na obalu. Ze špenátu vymačkáme vodu a necháme usušit. V mixéru smícháme tofu, cukr, sojové mléko, česnek, citronovou šťávu, bazalku a sůl dohladka. Na dno zapékací mísy dáme tenkou vrstvu rajčatové omáčky, pak plát lasagní, následuje 1/2 tofu směsi a 1/2 špenátu a další plát lasagní. Pokračujeme ve stejném pořadí od rajčatové šťávy. Na vrchu je plát lasagní potřený zbylou rajčatovou omáčkou. Pečeme asi 25–30 minut, až šťáva začne bublat.
Oloupanou a nastrouhanou cuketu vymačkáme, smícháme s tvarohem, změklým máslem, moukou, cukrem a vejci. Tvoříme malé…
více o Cuketové tvarohové knedlíčky
Porce kuřete opečeme na oleji, přidáme pokrájenou cibuli a česnek, osolíme, přidáme koření a podlijeme vínem. Dusíme do…
více o Kuře po myslivecku s rýží