Vegetariánské Kung Pao Asie

2.67

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 250
      g rýže
    • 1
      špetka pepř mletý
    • arašídy
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 100
      g sojové maso
    • 1
      lžíce škrob
    • 1
      špetka zázvor - mletý
    • 400
      g zeleninová směs

Postup přípravy receptu

  • Nejprve si naložíme sójové maso do nálevu připraveného z rozšlehaného vajíčka, škrobu a vody. Nálev dochutíme sójovou omáčkou a sójové kostky v něm necháme namočeny minimálně jednu hodinu. Mezitím uvaříme rýži, pro urychlení můžeme použít rýži ve varných sáčcích.
  • Na rozehřáté pánvi s olejem nejprve krátce osmahneme naložené sójové maso. Přidáme celé balení zmrazené zeleninové směsi ASIE a vše ještě krátce podusíme. Nakonec vmícháme uvařenou rýži a burské oříšky. Dochutíme sójovou omáčkou a kořením.
Zařazení: Sójové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: