Nejprve si naložíme sójové maso do nálevu připraveného z rozšlehaného vajíčka, škrobu a vody. Nálev dochutíme sójovou omáčkou a sójové kostky v něm necháme namočeny minimálně jednu hodinu. Mezitím uvaříme rýži, pro urychlení můžeme použít rýži ve varných sáčcích.
Na rozehřáté pánvi s olejem nejprve krátce osmahneme naložené sójové maso. Přidáme celé balení zmrazené zeleninové směsi ASIE a vše ještě krátce podusíme. Nakonec vmícháme uvařenou rýži a burské oříšky. Dochutíme sójovou omáčkou a kořením.
Housky pokrájené na drobné kostičky polijeme rozehřátém máslem a lehce promícháme. Vejce rozšleháme s mlékem a solí,…
více o Vídeňské houskové knedlíky
Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou - okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo…
více o Těstovinový salát s tuňákem